تردید دارم چه شغلی انتخاب کنم که در توان خودم و به نفع جامعه و دین باشد!

من جوانی هستم که به کارهای برنامه نویسی و گرافیک علاقه دارم اما دغدغه دین دارم. نمی دانم برای دین و امام زمانم چیکار کنم.گیج شدم.سردرگمم. یک روز به فکر بازی سازی با محتوای مذهبی میوفتم.یک روز به فکر ساخت انیمیشن برای تبلیغ دین.یک روز به فکر گرداوری و شرح مفاتیح الجنان. یک روز می خواهم وزیر شوم و مشکلات ایران اسلامی رو رفع کنم. یک روز می خواهم وزیر اقتصاد شوم مشکلات اقتصادی را رفع کنم.
دوستان می گویند برای رسیدن به مقصود باید اول تقوا داشت.تو جامعه امروز برای تقوا باید متاهل شد.برای متاهل شدنم باید کار داشت.
من الان ماندم کار برای نشر دین کنم یا برای اینکه تقوا داشته باشم برم سرکاری در حوزه برنامه نویسی؟
ناگفته نماند موضوعی که فکرم را مشغول کرده، مسئله مالی است.

داشتن دغدغه دین، امری ارزشمند و ستودنی است اما این که چگونه به این مهم بپردازیم و وظیفه ما چیست؟، بستگی به نیاز ها و شرایط فرد و جامعه و استعداد های درونی هر کس دارد.

کاربر گرامی؛
متاسفانه برای ما از خودتان ننوشته اید و ما نمی دانیم که شما چندسال دارید و آقا پسر هستید و یا دختر خانم ؟ و ... بااین همه باید بدانید :
این که شما برای تحقق این دغدغه، جولان ذهنی داری خوبه اما باید دقت کنید که باید قبل از هر کار و هر اقدامی شرایط فردی و اجتماعی، استعداد های خودت و آن چه جامعه به آن نیاز دارد، را نیز مرور کنید. و به دنبال پاسخ این سوالات باشید که مثلا واقعا ضعف جامعه ما در چیست ؟شرح مفاتیح الجنان؟ ساخت بازی کامپیوتری؟ اقتصاد؟ بر فرض که همه باشند، کدام مهم و کدام اهم است؟ کدام واقعی و کدام غیر واقعی است ؟ نیاز جامعه ما در کجاست ؟

با این همه آن چه مهم است این است که انسان برای خدمت به دین و البته به خود، لازم است در مسیر تقوای الهی و اخلاق اسلامی گام بردارد. بهترین خدمت به خدا و دین خدا، رعایت این هاست. در این صورت می توان الگوی برای دیگران بود و دیگران با الگو گیری از ما خواهند توانست به سعادت دنیا و عقبی برسند.

برادر گرامی؛
طبعا اگر در سن ازدواج هستید، ازدواج مقدم بر هر کار دیگری است .
البته ازدواج توقف تمام العله ای برای کار نیست. اما جزءالعله هست. لذا سعی کنید اصلاح را از خود شروع کنید. با ایجاد زمینه برای رعایت تقوا، خودتان را برای اصلاح دیگران آماده کنید.
با لحاظ این نکته؛ می توانید در همان رشته مورد علاقه تان فعالیت کنید و تشکیل خانواده هم بدهید.

دوست عزیز برای دستیابی به ارتقاء رتبه باید صبور بود. همه جا نمی شود یک شبه ره صد ساله را پیمود، باید یک کم صبور باشید. زحمت کشید به قول قدیمی ها دود چراغ خورد.
در همه مشاغل، اول رفتن یک مدتی درس خوندن و یا با شاگردی تجربه ای به دست آوردند، حالا از علم و تجربه خود استفاده می کنند و درآمد دارند. خوب البته باید انصاف به خرج بدهند و طمع نکنند.

خلاصه کلام این که باید براساس علاقه و استعداد خودت، ابتدا نیاز سنجی کنید و درس بخوانید و یا تجربه کسب کنید. سپس وارد بازار کار شوید. طبعا بعدا از آن استفاده خواهید کرد و درآمد هم خواهید داشت. تا آن زمان باید از مدیریت زمان و درآمدتان خوب استفاده کنید که به مشکل جدی برنخورید.

کلمات کلیدی: 

نظرات