چرا مردم مجبورند یواشکی آزادی داشته باشند و برای کشف حجاب راحت نیستند؟



اولا اگر به عمل خلاف قانون آزادی می گویند، در هیچ نقطه ای از جهان چنین آزادی ای مقبول نیست و هیچ عاقلی نیز عمل بر خلاف قانون را یک مزیت نمی شماردافرادی که بر خلاف قانون عمل می کنند، مجرم خوانده می شود و هیچ جا به یواشکی  برداشتن اموال دیگران آزادی نمی گویند. بلکه آن را جرم می شمارند.
در حال حاضر مطابق قوانینی که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب کرده اند، رعایت حجاب در کشور الزامی است و تا زمانی که قانون توسط نمایندگان تغییر داده نشده، باید به آن احترام گذاشت چرا که قانونمداری عامل مهمی برای داشتن جامعه ای متعالی است.

ثانیا اجبار بر حجاب را در دو محیط باید ارزیابی نمود. اگر صرفا به گشت و گذار در فضای مجاری و رسانه ای بپردازیم، احساس خفقان شدید و تنفر برانگیزی به ما دست می دهد. اما اگر در کوچه و خیابان گام برداریم، افرادی را مشاهده می کنیم که بدون دغدغه ای پوشش غیر قانونی و غیر اسلامی دارند.
طبیعتا رسانه ها مطالب خود را از واقعیت هایی می گیرند و واقعا امری چون گشت ارشاد وجود دارد، اما اگر این اجبار و الزام در حدی که رسانه ها پمپاژ می کنند، وجود دارد، پس این افراد بدحجاب در کوچه و خیابان چگونه راحت تردد می کنند؟
حقیقت آن است که مخالفان حجاب، این تاکتیک را برگزیده اند تا با دامن زدن به فضای جبر، بی حجابی را گسترش دهند.
و الا راننده ای که از قطعی بودن جریمه و مقابله با تخلف مطمئن است، تخلف می کند؟ حتی برخی کلیپ ها که نشان دهنده مقاومت افراد در مقابل گشت ارشاد است، در واقع نشان می دهد که باور اصلی آنان این است که حقیقتا جبری وجود ندارد و می توان با سر و صدا و شانتاژ، قانون شکنی کرد.

ثالثا اصل این ادعا که کسی پوشش غیر عفیفانه را آزادی بنامد، توهین به آزادی و به ابتذال کشاندن آن است و کسانی که سطح دغدغه های آنان چنین نازل شده است، باید بیدار شوند. آیا آزادی از سلطه و استکبار، باید دغدغه آزادی جویان باشد یا آزادی از ضوابط پوشش؟ آیا آزادی از قید عادات و رسوم خرافی مهم تر است یا جلوه گری در خیابان ها و تبدیل کردن معابر عمومی به صحنه ترسیم انواع جاذبه های جنسی؟ این تصویرهای خیالی که بزرگترین آرزوی یک زن را وزیدن باد در لا به لای موهایش ترسیم کنند، عملیات روانی رذیلانه ای است که یک انسان و آرمان هایش را چنین سطحی می کنند.


رابعا حقیقت آن است که اکثریت مردم ایران به عفت معتقد و ملتزمند. هر چند در محدوده پوشش با هم متفاوتند. برخی کمی سهل تر می گیرند و ایمانشان آن چنان قوی نیست که حجاب شرعی را کامل رعایت کنند، اما آنها نیز مخالف نوع پوشش مرسوم در برخی کشورهای دیگر هستند و کشور ما هنوز توانسته با عفت، خانواده را حفظ کند. بنابراین نباید فریب اقلیت محدودی را خورد که شهوات مبتذل نهایت درجه آرمان های آنهاست و با چشم بسته، می خواهند آینده و سعادت خویش را قربانی شهوات زودگذر کنند. این طایفه غرضشان از رها کردن عفت به صرف کنار گذاشتن یک روسری نیست و خواسته های اصلی آنان چیزی است که اکثریت ملت با آن مخالفند.

 

نظرات