دوستی با نامحرم

آیا می توانم خلاء محبت همسرم را با دوستی در فضای مجازی جبران کنم؟

جدای از این که چنین رابطه ای به لحاظ شرعی حرام و گناه آلود است، نتیجه چنین رابطه ای در نهایت سردی بیشتر روابط شما، و از هم پاشیدگی خانواده است. شک نکنید پس از فروپاشی خانواده شما، به آرامشی که اکنون در رویای خود تصویر می کنید نخواهید رسید.

چطور علاقه به کسی که به من خیانت کرده را فراموش کنم؟

با توجه به نوع ارتباطی که شما با هم داشته اید، اگر صرفا دوستی بوده، بدون شک بهتر است دیگر به چنین فردی فکر نکنید و در نوع روابط خود هم تجدید نظر کنید. اگر این رابطه به نیت ازدواج و زندگی مشترک بوده، و جدایی شما از ایشان به لحاظ اجتماعی و عرفی ضرر و تبعات زیادی ندارد، باز هم بهتر است مطلقا به فکر بازگشت ایشان نباشید چراکه چنین فرد دمدمی مزاج و هوسبازی به هیچ وجه قابل اعتماد برای یک زندگی مشترک و سالم نیست. حتی اگر بعد از مدتی او بخواهد برگردد باز هم شما نباید چنین اجازه ای بدهید.

آیا ارتباط دوستانه با کسی که قصد ازدواج داریم اشکال دارد؟

دوستی با نامحرم

نکته مهم در حرام یا حلال شدن ارتباط، اولا تماس بدنی و ثانیا قصد لذت (جنسی ) است. از نظر شرع مقدس اسلام، هر گونه ارتباط بین دختر و پسر، قبل از ازدواج (و به طور کلی زن و مرد نامحرم)، اعم از ارتباط مستقیم و غیر مستقیم، اگر با قصد لذت (جنسی) باشد یا خوف فتنه و ترس افتادن به گناه در آن ارتباط وجود داشته باشد، جایز نبوده و اشکال دارد. اما ارتباط شغلی و حرفه ای و علمی و تحصیلی، اگر باعث فتنه و مفسده نشود و موازین شرع در آن رعایت شود، اشکال ندارد.

چگونه به یک رابطه دوستی ناسالم پایان دهیم؟

دوستی با نامحرم

حکم دوستی غیرمتعارف دختر و پسر، حکم داستانی است که از همان اول نباید آغاز می‌شد. دوستی با جنس مخالف هرچند حاوی شور و هیجان عاطفی است اما بررسی‌ها نشان داده‌ است که آسیب‌های ناشی از روابط ناپایدار و گذرا، هر دو طرف ارتباط را بشدت درگیر مشکلاتی نظیر اختلالات اضطرابی، افسردگی و ضعف اعتمادبه‌نفس می‌کند.