بدحجابی

عکس خانم برای کار فرهنگی

در شرایط تهاجم فرهنگی شدید، کار مؤسسات فرهنگی که به شناخت نوجوانان از معارف و دین و دشمن و پاسخگویی به شبهات و... می‌پردازند بسیار ارزشمند می‌شود. از سویی اصل بر احترام و جذب و شخصیت دادن به نوجوانان باشد و می‌توان اگر حجاب را دارند برای شنیدن و استفاده کردند و تاثیرگزاری اجازه داد آن‌ها وارد جلسه گفتمان بشوند، هرچند مثلاً لاک‌زده باشند یا پوشش شان خیلی مطلوب ما نباشد؛ اما در گزارشات اگر به حضور این دست از نوجوانان پرداخته می‌شود بهتر است عکس‌های واضح یا انفرادی از افراد شل حجاب در گزارش‌ها نباشد تا حساسیت‌ها برانگیخته نشود و از طرفی اگر در بین افراد مختلف یک عکس، عکس آن‌ها هم باشد مشکلی ندارد.

آیا حجاب اجباری سبب نشد ملتی که به زور چادر رو نتوانستند از سرش درآورند، خودش آن را درآورده است؟

تاریخ و وضعیت جهانی ابعاد گسترده تری را برای فهم این موضوع نشان می دهد. از اقدامات خزنده دوران پهلوی تا وضعیت فرهنگی جهانی که تحلیل درست آن ها نشان می دهد، جامعه ایرانی واقعا عفیف است که انواع توطئه ها برای بی عفت کردن او در کار است.

آیا بدحجابی بدتر است یا دزدی و اختلاس؟

اگر منظور از بدتر بودن مشخص شود، راحت تر می توان به این سوال پاسخ داد که آیا منظور این است که کدام، گناه سنگین تری است؟ یا اینکه کدام توجه بیشتری می خواهد؟ یا آنکه کدام تاثیر بیشتری دارد؟