آیا سوال درسی پرسیدن از همکلاسی دانشجویم در تلگرام اشکال داره؟

ارتباط در تلگرام

سلام. من ۲۱ سالمه و دانشجوی پزشکی هستم و به یکی از همکلاسیام علاقه دارم (البته این علاقه دو طرفه هستش) میخواستم بدوننم حتی اگه قصد ما واسه ازدواج جدی باشه دیدن هم تو محیط دانشگاه و بیمارستان و صحبت کردن اشکالی داره؟
و یه سوال دیگه: من توی گروه همکلاسی های هم رشته ام عضو هستم اونجا بحثای درسی میشه. بعد اینکه اونجا ی پسری هست که میرم خصوصی ازش سوالاتمو میپرسم، چون تو گروه میپرسم معمولا میگن نمیدونیم و اینا ولی ایشون تو پی وی جواب میدن. این کاره من گناهه؟ دخترا هم ازشون میپرسم میگن خیلی سوال میپرسی. کسی هم نیس که ازش سوالای درسی رو بپرسم. میشه راهنماییم کنید؟

با سلام خدمت شما کاربر محترم شهر سوال. خوش آمدید.
اگر مقصود شما از صحبت کردن، چیزی مانند صحبت کردن فروشنده و مشتری یا استاد و شاگرد و یا پزشک و بیمار و امثال آن است و این صحبت بدون قصد و غرض لذت بردن است، طبیعتا مشکلی ندارد. اما در غیر اینصورت چنین ارتباطی محل اشکال خواهد بود. نکته مهم دیگری که لازم است به آن توجه کنید، آن است که این قصد و غرض نه تنها از سوی شما بلکه از طرف مقابل هم بایستی درنظر گرفته شود. به هر دلیلی ممکن است شما کاملا با نیت پاک و بدون قصد و غرضی با کسی باب صحبت را باز میکنید، اما طرف مقابل یا به دلیل تحریک انگیز بودن صبحت شما و یا به هر دلیل شخصی، در این ارتباط دچار افکار و احساسات شهوانی می گردد. قطعا ادامه چنین ارتباطی برای حتی شما که قصد و غرضی ندارید، اشکال دارد.
در مباحث درسی و عرفی و شغلی و غیره هم واقعا نمیتوان با یک جمله حکم قطعی داد. خیلی اوقات این مسئله را خودتان احساس میکنید. ممکن است شما با دو نفر (فرض کنید دو مغازه دار) یک جور صحبت میکنید و جنسی را می خرید اما خودتان کاملا متوجه میشوید که نگاه و لحن و صحبت یکی با دیگری متفاوت است. بنابراین حتی در جایی که هیج تماس بدنی وجود ندارد و موضوع صحبت ها هم عاطفی و جنسی نیست، اما ممکن است از یک جا (یک لحظه) به بعد شما احساس کنید این مکالمه به سمت احساسی و شهوانی شدن می رود...
پاسخ دوم شما هم آن است که این چنین مکالمه ای در گروه یا فضای مجازی گناه ندارد، مگر به مسائلی که قبلا گفته شد دچار شود.
این نکته را هم یادآوری میکنیم که همانطور که خودتان هم میدانید، به هر حال هر گونه ارتباطی بین دختران و پسران (نامحرمان)، هرچند مجاز و حلال و عادی و عرفی باشد، میتواند زمینه ساز افکار شیطانی باشد و به انحراف کشیده شود.
موفق و پیروز باشید.

نظرات